Slide background

"Registreren en wegen helpt fraude voorkomen"

De ideale oplossing voor onder meer geldwaarde transporteurs

Binnen bepaalde branches worden vaak sleutelbossen uitgegeven aan chauffeurs die een bepaalde route moeten kunnen rijden. De registratie hiervan is vaak tijdrovend en fraudegevoelig. Bekijk de korte film voor een toelichting van de KeyCaptor.

Uniek en veilig systeem

De KeyCaptor maakt het mogelijk om individuele sleutels of sleutelbossen te traceren. Elke sleutel of sleutelbos wordt aan de verzegelde sleutelring, de KeyCop, gehangen. Deze is voorzien van een RFID tag met uniek nummer. Bij de uitgifte en inname identificeert de KeyCaptor in één keer of de juiste sleutel of sleutelbos wordt uitgegeven of ingenomen! Registratie is zo heel makkelijk en efficiënt. Doordat ook een weging van de sleutels plaatsvindt, is snel zichtbaar of de sleutelbossen ook zonder modificatie worden ingeleverd. Denk aan afgebroken sleutels.

Speciale software voor speciale transporten

De software is specifiek ontwikkeld om sleutels op routes mee te geven en in te nemen. Groot voordeel is dat de software gekoppeld kan worden aan externe (routeplanning) systemen. De software draait centraal en daardoor kunnen de fysiek verspreide KeyCaptors gebruikmaken van één centrale database. Het systeem genereert automatisch (e-mail) meldingen van sleutels die nog niet zijn ingeleverd en geeft daarbij ook de reden aan. De KeyCaptor kunt u ook gebruiken voor de registratie van bijvoorbeeld telefoons, laptops of handwapens.

 

 

KeyCop overal toepasbaar

Onze oplossing voor sleutelbeheer kan in elke omgeving waar sleutels ‘key’ zijn, gebruikt worden. Voorbeelden van bedrijfs- takken en branche zijn onder andere: Facilitiair Beheer in het algemeen (bedrijfsverzamelgebouwen, hotels et cetera), Voertuigenbeheer, Intern Transport (zoals heftrucks), Petrochemie, Industrie, Musea, Overheid (scholen, universiteiten, politie, justitie, gevangenissen et cetera), Security (geldwaarde transporteurs en beveiligingsbedrijven), Zorg (thuiszorg, ziekenhuizen, zorg- instellingen et cetera), Casino’s.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background