Slide background

"De onbeheerde uitgifte en inname is echt een uitkomst"

Slide background

Flexibele en betaalbare oplossing voor automatische inname en uitgifte van sleutels!

Bewaart u de sleutels liever in een elektronische sleutelkast, waarbij de inventarisatie volledig automatisch gebeurt, dan hebben wij voor u een flexibele, schaalbare en betaalbare oplossing ontwikkeld: de KeyConductor.

 

 

Sleutelbeheer is nog nooit zo makkelijk geweest.

Met de gebruiksvriendelijke wizard maakt u heel gemakkelijk stamgegevens aan op uw pc, zoals gebruikers, gebruikers­groepen, KeyCops en autorisaties. Zodra u klaar bent, wordt de configuratie opgeslagen op een USB-stick die u in de KeyConductor steekt. Uw sleutel­beheersysteem is klaar voor gebruik!

usb-stick

 

En nu sleutels ophalen en terugbrengen

Als iemand de sleutels ophaalt, meldt hij zich bij het systeem aan via het geïntegreerde toetsenbord en display en kiest de gewenste sleutel(s). Is de gebruiker geautoriseerd dan licht de sleutel op en wordt deze ontgrendeld. Bij het terugbrengen van de sleutel(s) scant de gebruiker de barcode op de KeyCop met de geïntegreerde barcodescanner. De plek waar de sleutel geplaatst moet worden, licht op. Na plaatsing wordt de KeyCop onmiddellijk weer vergrendeld, zodat deze niet meer verwijderd kan worden of op een andere plek teruggehangen kan worden.

KeyConductor barcode scan

Uw sleutelregistratie altijd up-to-date

De KeyConductor houdt een volledige audit trail bij van opgehaalde en ingeleverde sleutels. Hiermee is de registratie van uw sleutels dus altijd up-to-date. U kunt de audit trail op elk moment op het display oproepen of downloaden naar een USB-stick. Bovendien wordt de KeyConductor standaard geleverd met een deur met elektronische vergrendeling.

KeyConductor Wizard report

Natuurlijk ook in netwerkversie

Vanzelfsprekend is de KeyConductor ook in een netwerkversie beschikbaar. Hiermee kunt u, ook op afstand, de configuratie via het netwerk naar de KeyConductor sturen. Uiteraard zijn de rapportage en de audit trail vanaf de KeyConductor naar uw pc te downloaden. Het systeem is uit te breiden met swipecard- of Proximity readers, waardoor gebruikers via hun personeelspas aangemeld kunnen worden.

 

De KeyConductor en KeyCop zijn overal toepasbaar.

Onze oplossing voor sleutelbeheer kan in elke omgeving waar sleutels ‘key’ zijn, gebruikt worden. Voorbeelden van bedrijfs- takken en branche zijn onder andere: Facilitiair Beheer in het algemeen (bedrijfsverzamelgebouwen, hotels et cetera), Voertuigenbeheer, Intern Transport (zoals heftrucks), Petrochemie, Industrie, Musea, Overheid (scholen, universiteiten, politie, justitie, gevangenissen et cetera), Security (geldwaarde transporteurs en beveiligingsbedrijven), Zorg (thuiszorg, ziekenhuizen, zorg- instellingen et cetera), Casino’s.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

De KeyConductor in beeld

Het systeem bestaat uit zogenaamde ‘blades’ van 12 sleutelposities. U kiest een kastgrootte voor maximaal 2, 4, 8 of 12 blades. Vervolgens beslist u hoeveel ‘blades’ met 12 sleutelposities u in de kast wilt plaatsen. Als de grootte van de kast het toelaat, kunt u in de toekomst altijd extra ‘blades’ toevoegen.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background